Eveniment diseminare in Spania

Partenerul din Spania “Federacion de Asociaciones Juveniles de Gijon” a organizat doua evenimente de diseminare a rezultatelor proiectului “Health&Smiles” care au constat intr-o prezentare a ghidului si organizarea unui campionat de fotbal si fotbal de sala cu scopul de a transmite mai departe tinerilor din comunitatea lor importanta adoptarii unui stil de viata sanatos side a promova ghidul realizat in cadrul schimbului de tineri.

In perioada 14-15 octombrie participantii la schimb au organizat doua discutii cu copiii cu varsta intre 10 -13 ani in care li s-a prezentat ghidul realizat in cadrul proiectului, explicandu-le beneficiile practicarii unui sport si avantajele unei diete echilibrate pentru o dezvoltare armonioasa. Discutiile au fost urmate de un atelier de gatit in care si-au pregatit pranzul, explicandu-li-se cum trebuie preparate si combinate alimentele pentru a asimila toate elementele nutritive de care ei au nevoie pentru a creste si a se dezvolta sanatos.

Galerie foto Eveniment de prezentare a ghidului

In data de 25 octombrie tinerii cu varsta intre 14-18 ani din Tarancon au fost invitati la centrele de sport ale comunitatii pentr a participa la un maraton de fotbal atat afara cat si in sala. La acest campionat s-au inscris aproximativ 50 de tineri carora li s-au prezentat in discursul de incepere a campionatului beneficiile continuarii practicarii unui sport si li s-a inmanat ghidul.

Galerie foto Campionat de fotbal