Eveniment diseminare in Grecia

Partenerul din Grecia a organizat un eveniment de diseminare a rezultatelor proiectului “Health&Smiles” cu scopul de a transmite mai departe tinerilor din comunitatea lor importanta adoptarii unui stil de viata sanatos side a promova ghidul realizat in cadrul schimbului de tineri desfasurat in Romania in perioada 10-19 August 2012.

In data de 30 octombrie 2012 tinerii participanti la proiectul “Health and Smiles” din partea Balkan Amfiktionia – Assosiacion of young people of balkan countries au organizat o intalnire pentru a prezenta proiectul si rezultatele acestuia, precum si oportunitatile pe care Tineret in Actiune le ofera tinerilor.

In urma promovarii evenimentului pe Facebook prin crearea unei pagini speciale – http://www.facebook.com/events/410718388984056/ , la ora 20:00 la locatia specificata din Tessaloniki s-au adunat peste 40 de tineri pentru a primi informatii si a discuta intr-un cadru informal, asociatia gasindu-si astfel alti tineri dornici sa participe la proiecte finantate prin Tineret in Actiune.

Galerie foto eveniment de diseminare Grecia